vagres

Dizajn

Cilj ovog početnog koraka je da dobro razmislite što želite od zgrade. Ovo je važan korak u osiguravanju da imate jasnu ideju o tome što pokušavate postići.  Ako imate vrlo jasnu viziju i možete to učinkovito prenijeti arhitektu, to će dovesti do bolje gradnje.

 

Dizajn

Cilj ovog početnog koraka je da dobro razmislite što želite od zgrade. Ovo je važan korak u osiguravanju da imate jasnu ideju o tome što pokušavate postići. Jedan od glavnih razloga koji može dovesti do sukoba s arhitektima je nerazumijevanje onoga što je potrebno. Ako imate vrlo jasnu viziju i možete to učinkovito prenijeti arhitektu, to će dovesti do bolje gradnje.

Uvijek je vrijedno prvo zapisati ideje i napraviti skice, ali uvijek tražite savjet i doprinos od arhitekta. Čak i najjednostavniji građevinski projekti mogu iskusiti neravnine na putu, a ako ste neiskusni, to može biti skupo. Dugogodišnje iskustvo arhitekata u analizi projektiranja zgrada znači da su oni pravi ljudi koji će prihvatiti vaše početne koncepte i osigurati da su realni i ostvarivi. Dakle, o čemu biste trebali razmisliti prije nego što navedete arhitekta da to pregleda? Svrha – Lako se zanijeti inovativnim i kreativnim dizajnom, ali uvijek ga povežite sa svrhom zgrade. Sjajan dizajn pomaže da zgrada bude korisnija. Ovo bi trebao biti ključni prioritet za vaš dizajn. Kada ostanete usredotočeni na svrhu zgrade, detalji kao što su raspored, veličina svake sobe itd., prirodno će doći na svoje mjesto.

Proračun – proračun projekta će snažno utjecati na stvarnost izgradnje i izgradnje vašeg dizajna. Također je važno imati rezervni lonac kapitala, kada se pojave ti neočekivani problemi u građevinskim projektima.

Lokacija – Zgrada se uvijek treba uklopiti u okolinu. Pobrinite se da vaš dizajn poboljšava lokaciju i dodaje vrijednost. Vaš dizajn može izgledati nevjerojatno na jednom mjestu, a užasno na drugom. Radi se o razumijevanju lokalnog okruženja i karaktera mjesta za potpuno stvaranje dizajna koji funkcionira.

Materijal – Ovo je usko povezano sa sve 3 gore spomenute točke, ali korišteni materijali važan su korak koji se često zanemaruje. Korišteni materijali značajno će utjecati na proračun, ali i na ono što je moguće. Na primjer, određeni oblici i krivulje jednostavno nisu mogući s opekom i kamenom, ali vrlo su ostvarivi s drvenim oblogama. Uzimajući to u obzir, pomoći će vam da dizajnirate nešto što se može oživjeti.

 

Naša misija

Učiniti prostor za život ugodnijim, modernijim i dostupnijim…

Zašto Vagres?

Brzina

Vaš projekt će biti gotov u najkraćem mogućem roku

Kvaliteta

Garantiramo kvalitetu za sve naše projekte

Ideje

Uvažavamo sve vaše prijedloge i ideje i pretvaramo ih u stvarnost

Mašta

Potičemo vašu maštu kako bi smo u projekt ugradili i dio vas.

Imate pitanja za nas?

Kontaktirajte nas!