vagres

Poslovne zgrade

Poslovna zgrada je značajna investicija u nekretnine koja može biti vrlo isplativa.

Vagres vam može pomoći da vaš uloženi novac u novu nekretninu svake godine vrijedi još više!

Poslovne zgrade

Poslovna zgrada je značajna investicija u nekretnine koja može biti vrlo isplativa. Međutim, to zahtijeva ogromna ulaganja vremena i resursa. Investitori moraju potvrditi da je to pravi potez za njih ili njihove tvrtke.

Pretpostavimo da su investitori sigurni da je poslovna zgrada prikladna investicija za njihov posao. U tom slučaju, sljedeća važna stvar je pravilno planiranje kako bi se projekt izveo na najbolji mogući način. Slijed izgradnje komercijalnih zgrada može biti malo neodoljiv, osobito za one koji prvi put grade/ulagače. Morat će se upoznati s procesom izgradnje poslovnih zgrada od početka do kraja. Kako bi se investitori pripremili za izgradnju poslovnih zgrada, ovaj vodič će sve uključene procese.

Mnogi stručnjaci u industriji će inzistirati da je faza planiranja najvažnija faza u projektu poslovne zgrade. To je prvi korak i zahtijeva od investitora suradnju s drugim osobama kako bi se utvrdili detalji projekta i u skladu s tim planirali. U fazi planiranja i razvoja investitori, izvođači i drugi dionici donose odluke o lokaciji i proračunu. Također će u ovoj fazi morati odabrati arhitekte, građevinare i generalne izvođače. Jedan od načina da ovaj korak učinite malo manje izazovnim je angažiranje renomirane tvrtke specijalizirane za izgradnju poslovnih zgrada. Kada je takva tvrtka uključena u ranim fazama, može donijeti inovacije koje će ubrzati cijeli proces.

Važni savjeti za izgradnju komercijalne zgrade

Procijenite svoje mogućnosti kako biste znali što je najbolje za vas

Napravite ispravne financijske projekcije u pogledu izvedivosti projekta

Pripremite svu dokumentaciju

Unajmite pravog arhitekta/dizajnera (uglednu osobu ili firmu)

Unajmite prave izvođače na vrijeme

Budite realni u pogledu njihove uključenosti u projekt

Budite spremani s planom za nepredviđene situacije Ispravite to s financiranjem Izbjegavajte izmjene u posljednjem trenutku

Razumjeti uloge i odgovornosti članova građevinskog tima

Držite izvođače odgovornima, ali konflikte rješavajte zrelo s brzim rješavanjem na umu.

Zašto Vagres?

Brzina

Kvaliteta

Znanje

Iskustvo

Odlučili ste se za Vagres?

Kontaktirajte nas!