Vagres

Obiteljske kuće ili vile

Gradnja obiteljskih kuća, zgrada ili urbanih vila.

Nudiomo vam uslugu izvođenja radova od ideje do završetka radova!

Gradite kuću?

Prvo i osnovno pravilo glasi, angažirajte arhitekta! I to arhitekta čiji vam se projekti sviđaju i u kojeg imate povjerenja. Zašto? Teško ćete realizirati kuću koja ispunjava sve zakonske i građevinske okvire, a pritom postići funkcionalnost i estetiku kojoj težite, ako štedite na najvažnijoj stavci cijelog projekta gradnje kuće.

  • kakav stil kuće želite (moderan, rustikalna, hi-tech…),
  • kakav tip kuće želite (prizemnica, katnica),
  • želite li ravni ili kosi krov,
  • koliko soba želite te
  • želite li dodatne prostorije kao što su prostor za hobi ili bazen (primjerice, bazen do 100 kvadrata nije potrebna građevinska dozvola, ali je potreban idejni glavni projekt).
  • U kreiranju projektnog zadatka treba sudjelovati cijela obitelj. Gradnja kuće je višegodišnji, naporan proces koji obilježi život cijele obitelji i bitno je protočniji ako u njemu sudjeluju svi članovi obitelji.
  • U razradi idejnog rješenja je vrlo bitna i kontrola investicije.

Zašto odabrati Vagres?

Ideja

Razrada vaše ideje do najsitnijih detalja

Dizajn

Primjena vaše ideje kroz dizajn interijera i eksterijera

radovi

Izvođenje  građevinskih radova na vašem objektu

Brzina

Radove izvršavamo u dogovorenim rokovima

Iskustva

Odlično rade, uredni, organizirani, sve odradili prema dogovoru i u toku rada nije bilo problema za dodatni dogovor ili neke izmjene. Vrlo kulturni i pouzdani. Sve pohvale.
Vjeran Milić
Adaptacija kuće i dvorišta napravljena u roku i za dobru cijenu. Imaju strpljenja sa sve želje i objašnjenja. Pomogli su svojim savjetima.
Za svaku preporuku!
Matija Gostrec
Želim svesrdno pohvaliti njihovu profesionalnost, točnost i brigu za detalje te ih s punim povjerenjem preporučiti i drugim posjetiteljima
Vaše stranice.
Miroslav Botko