vagres

Reference

Tvrtka Vagres je kroz dugi niz godina postojanja imala priliku raditi sa mnogim stranim i hrvatskim renomiranim građevinskim tvrtkama.

Reference

STRABAG – središnja operativna marka tvrtke STRABAG SE – djeluje u svim područjima građevinske industrije te kao veliko i značajno europsko građevinsko poduzeće posluje diljem svijeta. Kao jedan od vodećih ponuđača građevinskih usluga na prostorima srednje i srednjoistočne Europe koncern zapošljava više od 75.460 djelatnika na više od 500 lokacija te odrađuje poslove vrijedne gotovo 16,3 milijardi EUR.

 

Svojim višegodišnjim bogatim iskustvom u primjeni moderne tehnologije u svim domenama djelatnosti jedno je od najstarijih građevinskih Društava u Hrvatskoj. Dokaz su tisuće kilometara izgrađenih cesta s pripadajućim objektima i stotine stanova u domeni visokogradnje.

Colas Hrvatska d.d. jedna je od vodećih tvrtki u hrvatskoj niskogradnji, utemeljena 1962. godine. Specijaliziravši se za izgradnju, rekonstrukciju i održavanje autocesta, državnih, županijskih i lokalnih prometnica te prometnih površina u sklopu industrijskih, trgovačkih, sportskih, rekreacijskih i turističkih objekata.

Za više informacija kontaktirajte nas